Terugblik 2015 vooruitkijken 2016

Lieve lezer,

We zijn aanbeland in de laatste maand van 2015.

Wauw wat een roerig en bewogen jaar was dit zeg………

Spanningen, rouw, verdriet, ruzie, verbijstering, we hebben het dit jaar allemaal beleefd. Maar gelukkig ook veel momenten van liefde, saamhorigheid, vertrouwen, (nieuwe) vriendschappen, nieuwe samenwerkingen.

Gelukkig meer positieve zaken dan de negatieve.

Wij als POU Fotografie zijn in 2015 bewust een andere richting ingegaan en wel met de specialisatie afscheidsfotografie. Zo zijn we bij families geweest die getroffen zijn door een in en in verdrietige gebeurtenis. Deze families hadden zoveel vertrouwen in ons dat wij deelgenoot werden van dit gebeuren en er een fotoreportage van mochten maken.

Voor deze families een extra woord van troost in deze moeilijke maand. December wordt door velen gezien als feestmaand maar als dit de eerste keer is dat je deze beleeft zonder je partner, of je vader/moeder/kind lijkt het een loodzware maand te zijn waar niet doorheen te komen is. Uit eigen ervaring kunnen wij alleen maar zeggen, zoek je naasten op, je geliefden, mensen met wie je vertrouwd bent. Waar je mag huilen maar ook 1 seconde later mag lachen.

Voor wat betreft de plannen van 2016 verwachten wij dat onze afscheidsfotografie een succes gaat worden. Onze hoop is het dat mensen afscheidsfotografie net zo normaal gaan vinden als dat men het vastleggen van hun huwelijk normaal vind. Maar ook dat de uitvaartverzorgers de nabestaanden hierop wijzen.

Uiteraard willen wij de ‘gewone’ fotografiezaken ook met liefde blijven doen. Hoe leuk is het om baby’s te mogen vastleggen, of de trotse zwangere dames. Of gewoon jouw portret voor je social media.

Ook hebben wij genoeg ideeën m.b.t. workshops en cursussen. Plannen genoeg dus, nu de uitvoer nog.

Het idee wat op korte termijn tot uitvoering gebracht zal worden dat is een nieuwsbrief. Rechts op de pagina van www.poufotografie.nl kun je je aanmelden op onze nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief willen wij  je op de hoogte houden van leuke/interessante berichtjes. Voorlopig houden we het op 1 nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief kun je dus items verwachten die te maken hebben met afscheidsfotografie, maar ook nieuws mbt de algemene fotografie zaken. Je aanmelding wordt door ons enorm op prijs gesteld!

Tot slot willen wij iedereen een fijne, goede decembermaand toewensen en we hopen jullie in 2016 weer van dienst te mogen zijn!!

Lieve groet,

Iwan & Petra

kerstkaart 2015

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , , . Bookmark de permalink.