De eerste keer………..

De eerste keer, iedereen weet het nog wel…….

De eerste keer

  • Je eerste liefde;
  • Je eerste kus;
  • Je eerste baantje;
  • Je eerste eigen auto.
  • En zo door en zo door.

Mijn eerste klant in de studio…

 

Allemaal eerste keren die je nooit meer vergeet………

Nu komt er voor mij weer een eerste keer aan……….mijn eerste afscheidsreportage. Volgende week te maken. Een jonge vrouw die tijdens haar vakantie verongelukt is. Hoe afschuwelijk is dit? Dit kun je je onmogelijk voorstellen, je bent vader of moeder en je zwaait je dochter uit niet wetend dat je haar nooit meer zal terugzien.

Om helemaal gek van te worden…….en toch toen ik het telefoontje kreeg met de vraag of ik een reportage wilde maken van de uitvaart…….was ik blij. Ik schrok van m’n eigen gevoel maar is dat wel terecht?? Nee dus, ik ben ervan overtuigd dat ik de nabestaanden iets moois kan geven wat hun helpen zal in hun rouwverwerking, en daar mag ik blij/trots op zijn.

De jonge vrouw was erg verstandig en had een document gemaakt met hoe ze haar uitvaart geregeld wilde hebben. (Wie van mijn lezers heeft hier wel eens over nagedacht?? Dit stel je maar wat graag uit voor later, maar wordt later je wel gegund?)  De familie heeft dit allemaal kunnen nakomen en alles zal uitgevoerd worden en ik mag hier een reportage van maken. Het zal mooi worden, het zal kleurrijk worden, het zal vrolijk worden en ik??? Ik ben blij en dankbaar dat ik een klein schakeltje mag zijn om de nabestaanden een tastbare herinnering te mogen geven.

De eerste keer

Dit zal voor mij een reportage worden die ik nooit zal vergeten en ik ga er iets moois van maken!!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *