Vervolg op mijn eerdere blog ‘De eerste keer………..’ de uitvaart

Vervolg op mijn eerdere blog ‘De eerste keer………..’

InVervolg de eerste keermiddels is de uitvaart achter de rug .

Door deze uitvaart zal ik deze jonge vrouw nooit meer vergeten en ik vind het een eer dat ik de nabestaanden een mooie herinnering mocht geven door middel van de foto’s.

Ik had expliciet de opdracht gekregen om geen mensen in hun volle verdriet te fotograferen en heb een reportage mogen maken van de hele dag.

Ik hoop dat deze voorstelling meer mensen aan het nadenken zet of met wel of geen blijvende herinnering wilt aan de uitvaart van een geliefde.

Als je nu toch hierover gaat nadenken, maak dan ook gelijk eens een lijstje met je wensen over hoe jij je uitvaart zou willen hebben (over vele, vele jaren hoop ik…………………)

Ten slotte wil ik met trots de reacties van de ouders delen:

En dan is het zover dat wij als ouders deze mooie foto’s mogen bekijken. Natuurlijk hadden wij deze foto’s liever nooit te hoeven maken, maar die keuze hebben we niet en daarom zijn wij blij met het feit dat Petra deze reportage voor ons heeft moge maken. En dan zie je de reportage die zo verschrikkelijk waardevol voor ons is. Super bedankt Petra voor het geweldige mooie resultaat en de fijne samenwerking hoe je alles voor ons gedaan hebt in deze hele moeilijke periode in ons leven.

Een prachtig reportage zoals mijn man al schrijft, zo fijn om nog eens terug te kijken na zo n moeilijke dag! Bedankt Petra ik kan t iedereen aanbevelen.

dia017a

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *